NewFarms Juleøl 2017

Ingredienser:


Malt:

Chateau Vienna 4 kg (5 EBC)

Chateau Cara gold 1,5 kg (120 EBC)

Chateau Melano Light 1 kg (40 EBC)

Chateau Chocolat 0,1 kg (900 EBC)



Humle:

50g Hallertauer Mittelfrüh 2014 (4.0%) (90 minutter)

50g Hallertauer Mittelfrüh 2014 (4.0%) (10 minutter)



Gjær:

Mangrove Jacks's Belgian Tripel M31 (2 poser)


Annet:

1 Kanelstang (10 minutter)

5g nellik (10 minutter)

1 kg muscovade sukker (90 minutter)


Oppskrift:


Mesking: 67 grader 90 minutter


Utmesking: 77 grader 60 minutter


Koking: 90 Minutter

Klarningsmiddel de siste 15 minuttene

Gjærnæring de siste 15 minuttene


Gjæring: 14 dager på 20 grader


Flasking: 6 g sukker per liter

Verdier:


OG = 1076    FG = 1010

Alkohol = 8.8%


IBU = XX   EBC = xx


Antall flasker:

0,33 = XX

0,50 = XX


Totalt antall liter ca XX.X


Kommentarer:


Bryggedag: 09.09.2017


Batch#26




Newfarms

Juleøl 2017