Ingredienser: Malt: Chateau Vienna 4 kg (5 EBC) Chateau Cara gold 1,5 kg (120 EBC) Chateau Melano Light 1 kg (40 EBC) Chateau Chocolat 0,1 kg (900 EBC) Humle: 50g Hallertauer Mittelfrüh 2014 (4.0%) (90 minutter) 50g Hallertauer Mittelfrüh 2014 (4.0%) (10 minutter) Gjær: Mangrove Jacks's Belgian Tripel M31 (2 poser) Annet: 1 Kanelstang (10 minutter) 5g nellik (10 minutter) 1 kg muscovade sukker (90 minutter) | Oppskrift: Mesking: 67 grader 90 minutter Utmesking: 77 grader 60 minutter Koking: 90 Minutter Klarningsmiddel de siste 15 minuttene Gjærnæring de siste 15 minuttene Gjæring: 14 dager på 20 grader Flasking: 6 g sukker per liter |
Verdier: OG = 1076 FG = 1010 Alkohol = 8.8% IBU = XX EBC = xx Antall flasker: 0,33 = XX 0,50 = XX Totalt antall liter ca XX.X | Kommentarer: Bryggedag: 09.09.2017 Batch#26 |
Newfarms
Juleøl 2017