Newfarms
Juleøl 2016
Ingredienser: Malt: Chateau Vienna 4 kg (5 EBC) Chateau Cara gold 1,5 kg (120 EBC) Chateau Melano Light 1 kg (40 EBC) Chateau Chocolat 0,1 kg (900 EBC) Humle: 50g Hallertauer Mittelfrüh 2014 (3,5%) (90 minutter) 50g Hallertauer Mittelfrüh 2014 (3,5%) (10 minutter) Gjær: Mangrove Jacks's Belgian Tripel M31 Annet: 1 Kanelstang (5 minutter) 5g nellik (5 minutter) 1 kg muscovade sukker (60 minutter) | Oppskrift: Mesking: 67 grader 90 minutter Utmesking: 77 grader 60 minutter Koking: 90 Minutter Klarningsmiddel de siste 15 minuttene Gjærnæring de siste 15 minuttene Gjæring: 14 dager på 20 grader Flasking: 6 g sukker per liter |
Verdier: OG = 1067 FG = 1006 Alkohol = 8.1% IBU = 22 EBC = xx Antall flasker: 0,33 = 19 0,50 = 31 Totalt antall liter ca 21.8 | Kommentarer: Bryggedag: 27.08.2016 Batch#20 |