AngrySanta


angry santa

Ingredienser:


Malt:

Pilsner Malt

Munich Malt

Castle Crystal Malt

Coffee Light Malt


Humle:

Admiral (60 minutter)

Brewers Gold (15 minutter)

Klar urt (15 Minutter)


Gjær:

?


Annet:

Mørk kandis (60 minutter)


Oppskrift:


Mesking: 65 grader 90 minutter


Skylling: 77 grader 60 minutter


Koking: 60 Minutter


Gjæring: 14 dager på 26-32 grader


Flasking: 5-7 g sukker per liter

Verdier:


OG = 75    FG = 10

Alkohol = 8,7%


IBU = 28   EBC = 65


Antall flasker:

0,33 = 0

0,50 = 20


Totalt antall liter ca 10

Kommentarer:


Bryggedag: 02.11.2014


Batch#4


Kloning av Shooting Star - Julebryg