Angry Santa 2nd Edition


angry santa

2nd edition

Ingredienser:


Malt:

Vienna

Cafe Light

Cara Ruby


Humle:

Mittelfruh (60 minutter)

Saaz (15 minutter)


Gjær:

?


Annet:

Muscovadosukker (60 minutter)

Stjerneanis (knuses. 10 minutter)

Kardemomme (knuses. 10 minutter)


Oppskrift:


Mesking: 65 grader 90 minutter


Skylling: 77 grader 60 minutter


Koking: 60 Minutter


Gjæring: 14 dager på 18-22 grader


Flasking: 5-7 g sukker per liter

Verdier:


OG = 72    FG = 06

Alkohol = 8.8%


IBU = 28   EBC = 65


Antall flasker:

0,33 = 28

0,50 = 20


Totalt antall liter ca 19.2

Kommentarer:


Bryggedag: 01.11.2015


Batch#15


Kloning av Bad Santa - Julebryg