NewFarms Dobbel Bock

Ingredienser:


Malt:

Chateau Pilsner 2RS 5,6 kg (70%)

Chateau Munich Light 1,6 kg (20%)

Chateau Cara Gold 0,64 kg (8 %)

Chateau Chocolat 0,16 kg (2 %)


Humle:

40g Hallertauer Mittlefruh (4%) Siste 60 min

10g Hallertauer Mittlefruh (4%) Siste 10 min


Gjær:

Saflanger W-34/70



Annet:

-


Oppskrift:


Mesking: 66 grader 60 minutter


Skylling: 77 grader 60 minutter


Koking: 90 Minutter

Klarningsmiddel de siste 15 minuttene


Gjæring: 14 dager på 12-15 grader



Flasking: 

6 g sukker per liter

Verdier:


OG = 1072    FG = 1018

Alkohol = 7.2%


IBU = 23   EBC = 31


Antall flasker:

0,33 = 00

0,50 = 41


Totalt antall liter ca 20.5


Kommentarer:


Bryggedag: 30.04.2017


Batch#24




Newfarms

Doppel bock