Ingredienser: Malt: Chateau Pilsner 2RS 5,6 kg (70%) Chateau Munich Light 1,6 kg (20%) Chateau Cara Gold 0,64 kg (8 %) Chateau Chocolat 0,16 kg (2 %) Humle: 40g Hallertauer Mittlefruh (4%) Siste 60 min 10g Hallertauer Mittlefruh (4%) Siste 10 min Gjær: Saflanger W-34/70 Annet: - | Oppskrift: Mesking: 66 grader 60 minutter Skylling: 77 grader 60 minutter Koking: 90 Minutter Klarningsmiddel de siste 15 minuttene Gjæring: 14 dager på 12-15 grader Flasking: 6 g sukker per liter |
Verdier: OG = 1072 FG = 1018 Alkohol = 7.2% IBU = 23 EBC = 31 Antall flasker: 0,33 = 00 0,50 = 41 Totalt antall liter ca 20.5 | Kommentarer: Bryggedag: 30.04.2017 Batch#24 |
Newfarms
Doppel bock