Viking WIPA II


Viking wipa II

Ingredienser:


Malt:

1.0 kg Chateau Cara Blond

3.0 kg Chateau Pilsen 2RS

2.0 kg Chateau Wheat Blanc


Humle:

30g Magnum 2014 (14.0%) Siste 60 min

50g Amarillo 2013 (8.8%) Siste 15 min

25g Cascade 2014 (7.1%) Siste 15 min

20g Amarillo 2013 (8.8%) Siste 2 min

25g Cascade 2014 (7.1%) Siste 2 min

50g Cascade tørrhumling

25g Amarillo tørrhumling



Gjær:

Belle Saison


Annet:

-


Oppskrift:


Mesking: 64 grader 90 minutter


Skylling: 77 grader 60 minutter


Koking: 90 Minutter

Klarningsmiddel de siste 15 minuttene


Gjæring: 14 dager på 21-24 grader


Flasking: 6 g sukker per liter

Verdier:


OG = 1070    FG = 1005

Alkohol = 8.7%


IBU = XXX   EBC = XX


Antall flasker:

0,33 = 0

0,50 = 29


Totalt antall liter ca 14.5


Kommentarer:


Bryggedag: 16.07.2017


Batch#25