Viking wipa II
Ingredienser: Malt: 1.0 kg Chateau Cara Blond 3.0 kg Chateau Pilsen 2RS 2.0 kg Chateau Wheat Blanc Humle: 30g Magnum 2014 (14.0%) Siste 60 min 50g Amarillo 2013 (8.8%) Siste 15 min 25g Cascade 2014 (7.1%) Siste 15 min 20g Amarillo 2013 (8.8%) Siste 2 min 25g Cascade 2014 (7.1%) Siste 2 min 50g Cascade tørrhumling 25g Amarillo tørrhumling Gjær: Belle Saison Annet: - | Oppskrift: Mesking: 64 grader 90 minutter Skylling: 77 grader 60 minutter Koking: 90 Minutter Klarningsmiddel de siste 15 minuttene Gjæring: 14 dager på 21-24 grader Flasking: 6 g sukker per liter |
Verdier: OG = 1070 FG = 1005 Alkohol = 8.7% IBU = XXX EBC = XX Antall flasker: 0,33 = 0 0,50 = 29 Totalt antall liter ca 14.5 | Kommentarer: Bryggedag: 16.07.2017 Batch#25 |