Viking wipa
Ingredienser: Malt: 1.0 kg Chateau Cara Blond 3.0 kg Chateau Pilsen 2RS 2.0 kg Chateau Wheat Blanc Humle: 30g Magnum 2014 (13,1%) Siste 60 min 50g Amarillo 2013 (9,2%) Siste 15 min 25g Cascade 2014 (6,7%) Siste 15 min 20g Amarillo 2013 (9,2%) Siste 2 min 25g Cascade 2014 (6,7%) Siste 2 min 50g Cascade tørrhumling 25g Amarillo tørrhumling Gjær: Belle Saison Annet: - | Oppskrift: Mesking: 64 grader 90 minutter Skylling: 77 grader 60 minutter Koking: 90 Minutter Klarningsmiddel de siste 15 minuttene Gjæring: 14 dager på 21-24 grader Flasking: 6 g sukker per liter |
Verdier: OG = 1066 FG = 1002 Alkohol = 8.5% IBU = 102 EBC = 9 Antall flasker: 0,33 = 53 0,50 = 1 Totalt antall liter ca 18.3 | Kommentarer: Bryggedag: 16.05.2016 Batch#18 |