hvipa
Ingredienser: Malt: 3,5 kg Pilsnermalt 46% 2,5 kg Hvetemalt 44% 500 g Carapils 5% Humle: 22g Magnum, 13,1% (60 minutter) 50g Amarillo, 9,2%, (15 minutter) 25g Cascade, 6,7%, (15 minutter) 50g Amarillo, 9,2%, (2 minutter) 25g Cascade, 6,7%, (2 minutter) 50g Amarillo, tørrhumle 25g Cascade, tørrhumle Gjær: White Labs WLP001 Annet: - | Oppskrift: Mesking: 64 grader 90 minutter Skylling: 77 grader 60 minutter Koking: 90 Minutter Klarningsmiddel de siste 15 minuttene Gjæring: 14 dager på 19 grader Flasking: 6 g sukker per liter |
Verdier: OG = 1060 FG = 1012 Alkohol = 6,4% IBU = 65 EBC = 9 Antall flasker: 0,33 = 48 0,50 = 0 Totalt antall liter ca 15,8 | Kommentarer: Bryggedag: 30.08.2015 Batch#13 Kloning av White Sun IPA |