HVIPA


hvipa

Ingredienser:


Malt:

3,5 kg Pilsnermalt 46%

2,5 kg Hvetemalt 44%

500 g Carapils 5%


Humle:

22g Magnum, 13,1% (60 minutter)

50g Amarillo, 9,2%, (15 minutter)

25g Cascade, 6,7%, (15 minutter)

50g Amarillo, 9,2%, (2 minutter)

25g Cascade, 6,7%, (2 minutter)

50g Amarillo, tørrhumle

25g Cascade, tørrhumle


Gjær:

White Labs WLP001


Annet:

-


Oppskrift:


Mesking: 64 grader 90 minutter


Skylling: 77 grader 60 minutter


Koking: 90 Minutter

Klarningsmiddel de siste 15 minuttene


Gjæring: 14 dager på 19 grader


Flasking: 6 g sukker per liter

Verdier:


OG = 1060    FG = 1012

Alkohol = 6,4%


IBU = 65   EBC = 9


Antall flasker:

0,33 = 48

0,50 = 0


Totalt antall liter ca 15,8


Kommentarer:


Bryggedag: 30.08.2015


Batch#13


Kloning av White Sun IPA