Trappist Red


Trappist red

Ingredienser:


Malt:

Vienna

Cara Gold

Crystal

Chocolate Malt


Humle:

Tettnanger (60 minutter)

Styrian Golding (15 minutter)

Hersbrucker (15 minutt)


Gjær:

?


Annet:

Lys Kandis (60 minutter)


Oppskrift:


Mesking: 65 grader 90 minutter


Skylling: 78 grader 60 minutter


Koking: 60 minutter

             Klaringsmiddel siste 15 min.


Gjæring: 14 dager på 18-22 grader


Flasking: 5-7 g sukker per liter

Verdier:


OG = 1058    FG = 1001

Alkohol = 6,9%


IBU = 25   EBC = 9


Antall flasker:

0,33 = 56

0,50 = 1


Totalt antall liter ca 19

Kommentarer:


Bryggedag: 10.05.2015


Batch#10


Kloning av Red Velvet of Chimay