Trappist


Trappist

Ingredienser:


Malt:

Pilsner malt

Hvete malt

Cara Blond


Humle:

Perle (60 minutter)

Perle (25 minutter)

Perle (10 minutt)

Perle (0 minutter)


Gjær:

?


Oppskrift:


Mesking: 65 grader 90 minutter


Skylling: 78 grader 60 minutter


Koking: 60 minutter

             Klaringsmiddel siste 15 min.


Gjæring: 14 dager på 18-22 grader


Flasking: 5-7 g sukker per liter

Verdier:


OG = 1077    FG = 1010

Alkohol = 8,9%


IBU = 25   EBC = 9


Antall flasker:

0,33 = 32

0,50 = 0


Totalt antall liter ca 10,5

Kommentarer:


Bryggedag: 08.05.2015


Batch#9


Kloning av Trappist´s Trippel