IRA
Ingredienser: Malt: 4 kg Pale Malt 5 EBC 600 g Munich Mørk 25 EBC 500 g Caramunich III 150 EBC 100 g Dark Crystal 275 EBC 60 g Carafa Special II 1150 EBC 60 g Chocolate Malt 1200 EBC Humle: 11g Columbus 16 % (60 minutter) 45g Citra 12 % (15 minutter) 22g Columbus 16 % (15 Minutter) 45g Citra 12 % (0 minutter) 22g Columbus 16 % (0 minutter) 45g Citra Tørrhumling 22g Columbus Tørrhumling Gjær: Safale US-05 Annet: - | Oppskrift: Mesking: 64 grader 60 minutter Skylling: 77 grader 60 minutter Koking: 90 Minutter Klarningsmiddel de siste 15 minuttene Gjæring: 14 dager på 16-18 grader Tørrhumling etter 7 dager Flasking: 5 g sukker per liter |
Verdier: OG = 60 FG = 18 Alkohol = 5,6% IBU = 63 EBC = 43 Antall flasker: 0,33 = 17 0,50 = 20 Totalt antall liter ca 15,6 | Kommentarer: Bryggedag: 15.03.2015 Batch#6 Kloning av ABC India Red Ale (Bryggselv.no) |