First Unicorn


First unicorn

Ingredienser:


Malt:

3 kg Pale Ale (EBC 8.5)

1 kg Wheat blanc (EBC 5)

1 kg Cafe Light (EBC 250)

1 kg Special B (EBC 300)



Humle:

15g Ekuanot 2015 (13,4%)(60 minutter)

15g Huell Melom 2015 (5,5%)(60 minutter)

10g Ekuanot 2015 (13,4%)(10 minutter)

10g Huell Melom 2015 (5,5%)(10 minutter)

10g Ekuanot 2015 (13,4%)(0 minutter)

10g Huell Melom 2015 (5,5%)(0 minutter)


Gjær:

Mangrove Jack´s M31 Belgian Triple


Annet:

1 kg Brun Kandis (60 minutter)

3 stk Mango (20 minutter)

3 stk Pasjonsfrukt (20 minutter)


Oppskrift:


Mesking: 65 grader 90 minutter


Skylling: 78 grader 60 minutter


Koking: 60 minutter

             Klaringsmiddel siste 15 min

             Gjærnæring siste 15 min

Gjæring: 14 dager på 20 grader


Flasking: 5 g sukker per liter

Verdier:


OG = 1072    FG = 1004

Alkohol = 9.0%


IBU = 41   EBC = xx


Antall flasker:

0,33 = 71

0,50 = 0


Totalt antall liter ca 23.4

Kommentarer:


Bryggedag: 30.12.2016


Batch#22