First unicorn
Ingredienser: Malt: 3 kg Pale Ale (EBC 8.5) 1 kg Wheat blanc (EBC 5) 1 kg Cafe Light (EBC 250) 1 kg Special B (EBC 300) Humle: 15g Ekuanot 2015 (13,4%)(60 minutter) 15g Huell Melom 2015 (5,5%)(60 minutter) 10g Ekuanot 2015 (13,4%)(10 minutter) 10g Huell Melom 2015 (5,5%)(10 minutter) 10g Ekuanot 2015 (13,4%)(0 minutter) 10g Huell Melom 2015 (5,5%)(0 minutter) Gjær: Mangrove Jack´s M31 Belgian Triple Annet: 1 kg Brun Kandis (60 minutter) 3 stk Mango (20 minutter) 3 stk Pasjonsfrukt (20 minutter) | Oppskrift: Mesking: 65 grader 90 minutter Skylling: 78 grader 60 minutter Koking: 60 minutter Klaringsmiddel siste 15 min Gjærnæring siste 15 min Gjæring: 14 dager på 20 grader Flasking: 5 g sukker per liter |
Verdier: OG = 1072 FG = 1004 Alkohol = 9.0% IBU = 41 EBC = xx Antall flasker: 0,33 = 71 0,50 = 0 Totalt antall liter ca 23.4 | Kommentarer: Bryggedag: 30.12.2016 Batch#22 |