FarmersIPA


FARMERS IPA

Ingredienser:


Malt:

Pilsnermalt 6630g 92%

Cara 430g 6%

Crystal 140g 2%


Humle:

Aurora 8% 85g (60 minutter)

Vic Secret 37,5g (5 minutter)

Vic Secret 112g (0 minutt)

Vic Secret 75g (Tørrhumling etter 7 dager)


Gjær:

White Labs WLP007/Lallmand Nottingham


Oppskrift:


Mesking: 63 grader 90 minutter


Skylling: 78 grader 60 minutter


Koking: 90 minutter

             Klaringsmiddel siste 15 min.


Gjæring: 14 dager på 18-21 grader


Flasking: 6 g sukker per liter

Verdier:


OG = 1074    FG = 1012

Alkohol = 8,0%


IBU = 100   EBC = 16


Antall flasker:

0,33 = 48

0,50 = 1,5


Totalt antall liter ca 17,3

Kommentarer:


Bryggedag: 21.03.2015


Batch#8


Kloning av Nøgne Ø Vic Secret