FARMERS IPA
Ingredienser: Malt: Pilsnermalt 6630g 92% Cara 430g 6% Crystal 140g 2% Humle: Aurora 8% 85g (60 minutter) Vic Secret 37,5g (5 minutter) Vic Secret 112g (0 minutt) Vic Secret 75g (Tørrhumling etter 7 dager) Gjær: White Labs WLP007/Lallmand Nottingham | Oppskrift: Mesking: 63 grader 90 minutter Skylling: 78 grader 60 minutter Koking: 90 minutter Klaringsmiddel siste 15 min. Gjæring: 14 dager på 18-21 grader Flasking: 6 g sukker per liter |
Verdier: OG = 1074 FG = 1012 Alkohol = 8,0% IBU = 100 EBC = 16 Antall flasker: 0,33 = 48 0,50 = 1,5 Totalt antall liter ca 17,3 | Kommentarer: Bryggedag: 21.03.2015 Batch#8 Kloning av Nøgne Ø Vic Secret |