Farmers APA
3rd Edition
Ingredienser: Malt: 6000g Pale Ale malt 600g Cara 20 100g Hvete-malt Humle: 25g Hallertau Magnum (60 minutter) 50g Cascade (5 minutter) 50g Cascade (0 minutter) Gjær: Mauribrew Draught Annet: - | Oppskrift: Mesking: 67 grader 60 minutter Utmesking: 77 grader 60 minutter Koking: 90 Minutter Klarningsmiddel de siste 15 minuttene Gjæring: 14 dager på 20 grader Tørrhumling etter 7 dager Flasking: 6 g sukker per liter |
Verdier: OG = 60 FG = 16 Alkohol = 5,9% IBU = 35 EBC = 11 Antall flasker: 0,33 = 53 0,50 = 0 Totalt antall liter ca 17,5 | Kommentarer: Bryggedag: 18.10.2015 Batch#14 Kloning av American Pale Ale (APA) (Olbrygging.no) |