Farmers APA 3rdEdition


Farmers APA

3rd Edition

Ingredienser:


Malt:

6000g Pale Ale malt

600g Cara 20

100g Hvete-malt


Humle:

25g Hallertau Magnum (60 minutter)

50g Cascade (5 minutter)

50g Cascade (0 minutter)


Gjær:

Mauribrew Draught


Annet:

-


Oppskrift:


Mesking: 67 grader 60 minutter


Utmesking: 77 grader 60 minutter


Koking: 90 Minutter

Klarningsmiddel de siste 15 minuttene


Gjæring: 14 dager på 20 grader

Tørrhumling etter 7 dager


Flasking: 6 g sukker per liter

Verdier:


OG = 60    FG = 16

Alkohol = 5,9%


IBU = 35   EBC = 11


Antall flasker:

0,33 = 53

0,50 = 0


Totalt antall liter ca 17,5


Kommentarer:


Bryggedag: 18.10.2015


Batch#14


Kloning av American Pale Ale (APA) (Olbrygging.no)