Farmers APA
2nd Edition
Ingredienser: Malt: 2,5 kg Pale Malt 5 EBC 2,5 kg Heidelberg Pils Malt 2,5 EBC 250 g Crystal 120 EBC Humle: 5g Chinook 13 % (60 minutter) 28g Cascade 6,5 % (15 minutter) 28g Centennial 10 % (15 Minutter) 28g Cascade 6,5 % (0 minutter) 28g Centennial 10 % (0 Minutter) 28g Cascade Tørrhumling 28g Centennial Tørrhumling Gjær: Safale US-05 Annet: - | Oppskrift: Mesking: 65 grader 60 minutter Skylling: 77 grader 60 minutter Koking: 90 Minutter Klarningsmiddel de siste 15 minuttene Gjæring: 14 dager på 16-18 grader Tørrhumling etter 7 dager Flasking: 5 g sukker per liter |
Verdier: OG = 52 FG = 12 Alkohol = 5,3% IBU = 39 EBC = 13 Antall flasker: 0,33 = 27 0,50 = 12 Totalt antall liter ca 14,9 | Kommentarer: Bryggedag: 16.03.2015 Batch#7 Kloning av ABC CCCPale Ale (Bryggselv.no) |