FarmersAPA 2ndEdition


Farmers APA

2nd Edition

Ingredienser:


Malt:

2,5 kg Pale Malt 5 EBC

2,5 kg Heidelberg Pils Malt 2,5 EBC

250 g Crystal 120 EBC


Humle:

5g Chinook 13 % (60 minutter)

28g Cascade 6,5 % (15 minutter)

28g Centennial 10 % (15 Minutter)

28g Cascade 6,5 % (0 minutter)

28g Centennial 10 % (0 Minutter)

28g Cascade Tørrhumling

28g Centennial Tørrhumling


Gjær:

Safale US-05


Annet:

-


Oppskrift:


Mesking: 65 grader 60 minutter


Skylling: 77 grader 60 minutter


Koking: 90 Minutter

Klarningsmiddel de siste 15 minuttene


Gjæring: 14 dager på 16-18 grader

Tørrhumling etter 7 dager


Flasking: 5 g sukker per liter

Verdier:


OG = 52    FG = 12

Alkohol = 5,3%


IBU = 39   EBC = 13


Antall flasker:

0,33 = 27

0,50 = 12


Totalt antall liter ca 14,9


Kommentarer:


Bryggedag: 16.03.2015


Batch#7


Kloning av ABC CCCPale Ale (Bryggselv.no)