FARMERS APA
Ingredienser: Malt: Pale Ale Malt 5000g 92% CaraRed 400g 6% Humle: Citra 10g (60 minutter) Cascade 10g (60 minutter) Citra 25g (15 minutter) Cascade 25g (15 minutter) Citra 30g (2 minutter) Cascade 30g (2 minutter) Gjær: Safale US-05 | Oppskrift: Mesking: 66 grader 60 minutter Skylling: 78 grader 60 minutter Koking: 60 minutter Klaringsmiddel siste 15 min. Gjæring: 14 dager på 20-23 grader Flasking: 6 g sukker per liter |
Verdier: OG = 1050 FG = 1010 Alkohol = 5,3% IBU = xx EBC = xx Antall flasker: 0,33 = 12 0,50 = 29 Totalt antall liter ca 18,4 | Kommentarer: Bryggedag: 11.10.2014 Batch #1 Kloning av Amerikansk Pale Ale (Bryggeland) |