FarmersAPA


FARMERS APA

Ingredienser:


Malt:

Pale Ale Malt 5000g 92%

CaraRed 400g 6%


Humle:

Citra 10g (60 minutter)

Cascade 10g (60 minutter)

Citra 25g (15 minutter)

Cascade 25g (15 minutter)

Citra 30g (2 minutter)

Cascade 30g (2 minutter)


Gjær:

Safale US-05


Oppskrift:


Mesking: 66 grader 60 minutter


Skylling: 78 grader 60 minutter


Koking: 60 minutter

             Klaringsmiddel siste 15 min.


Gjæring: 14 dager på 20-23 grader


Flasking: 6 g sukker per liter

Verdier:


OG = 1050    FG = 1010

Alkohol = 5,3%


IBU = xx   EBC = xx


Antall flasker:

0,33 = 12

0,50 = 29


Totalt antall liter ca 18,4


Kommentarer:


Bryggedag: 11.10.2014


Batch #1


Kloning av Amerikansk Pale Ale (Bryggeland)