consteble chili
Ingredienser: Malt: Chateau Pale Ale 4.0 kg (8.5 EBC) Chateau Cara Ruby 1.0 kg (50 EBC) Chateau Wheat Blanc 1.0 kg (5 EBC) Chateau Chocolat 0.5 kg (900 EBC) Humle: 40g Citra 2015 (13.5%) Siste 60 minutter 20g Cascade 2015 (8.1%) Siste 15 minutter 20g Chinook 2014 (12.3%) Siste 15 minutter 6g Cascade 2015 (8.1%) Siste 5 minutter 6g Chinook 2014 (12.3%) Siste 5 minutter Gjær: Mangrove Jack´s M42 Annet: 20g Chili Siste 5 minutter | Oppskrift: Mesking: 67 grader 90 minutter Skylling: 78 grader 60 minutter Koking: 60 minutter Klaringsmiddel siste 15 min. Gjæring: 14 dager på 20 grader Flasking: 6 g sukker per liter |
Verdier: OG = 1052 FG = 1016 Alkohol = 4.8% IBU = 99 EBC = xx Antall flasker: 0,33 = 48 0,50 = 09 Totalt antall liter ca 20.3 | Kommentarer: Bryggedag: 01.11.2016 Batch#21 |