3C


3c collaboration brew

Ingredienser:


Malt:

2000g Norsk Pale Malt - Gaalaas

1000g Chateau Cara Gold

1000g Chateau Abbey

500 g Cheteau Chit Wheat Flake


Humle:

5g Chinook (60 minutter)

5g Cascade (60 minutter)

5g Citra (60 minutter)

10g Chinook (10 minutter)

10g Cascade (10 minutter)

10g Citra (10 minutter)


Gjær:

Mangrove Jack´s US West Coast M15


Annet:

- 500 g spray malt Light


Oppskrift:


Mesking: 65 grader 60 minutter


Utmesking: 77 grader 60 minutter


Koking: 60 Minutter

Klarningsmiddel de siste 15 minuttene

Gjærnæring de siste 15 minuttene


Gjæring: 14 dager på 20 grader


Flasking: 6 g sukker per liter

Verdier:


OG = 1060    FG = 1030

Alkohol = 4.0%


IBU = 38   EBC = xx


Antall flasker:

0,33 = 26

0,50 = 16


Totalt antall liter ca 16.5


Kommentarer:


Bryggedag: 22.04.2017


Batch#23