3c collaboration brew
Ingredienser: Malt: 2000g Norsk Pale Malt - Gaalaas 1000g Chateau Cara Gold 1000g Chateau Abbey 500 g Cheteau Chit Wheat Flake Humle: 5g Chinook (60 minutter) 5g Cascade (60 minutter) 5g Citra (60 minutter) 10g Chinook (10 minutter) 10g Cascade (10 minutter) 10g Citra (10 minutter) Gjær: Mangrove Jack´s US West Coast M15 Annet: - 500 g spray malt Light | Oppskrift: Mesking: 65 grader 60 minutter Utmesking: 77 grader 60 minutter Koking: 60 Minutter Klarningsmiddel de siste 15 minuttene Gjærnæring de siste 15 minuttene Gjæring: 14 dager på 20 grader Flasking: 6 g sukker per liter |
Verdier: OG = 1060 FG = 1030 Alkohol = 4.0% IBU = 38 EBC = xx Antall flasker: 0,33 = 26 0,50 = 16 Totalt antall liter ca 16.5 | Kommentarer: Bryggedag: 22.04.2017 Batch#23 |